Veebipood

E-poe tegemine

Tänapäeva tempokas elurütm ja mugavus sunnivad meid üha rohkem veebis ostlema. Kas sooviksid oma tooted ja teenused klientidele lähemale tuua? Meie aitame sul selle teoks teha, luues sulle võimalusterohke veebipoe! Kasutame selleks WooCommerce platvormi, mis pakub suurepärast funktsionaalsust ja paindlikkust. Lisaks aitame ka Shopify e-poe seadistamisel, et sul oleks võimalikult lihtne ja mugav oma äri veebis käivitada.

E-poe tegemine - veebipoest ostmine arvutist

Ostukorv ja kassa

Seadistame ostukorvi ja kassa protsessi, et tagada lihtne ja kasutajasõbralik ostukogemus, sealhulgas võimalus kasutada kupongikoode, salvestada ostuandmeid ja pakkuda kiiret ja turvalist makset.

Veebipoe haldamine

Anname teile juhiseid ja koolitust veebipoe haldamiseks, sealhulgas toodete lisamine, tellimuste täitmine, varude jälgimine ja muude oluliste ülesannete täitmine.

Makse- ja kohaletoimetamisvõimalused

Seadistame veebipoele mitmesugused makseviisid (nt pangalink, krediitkaardid, maksevahendid) ja kohaletoimetamise valikud, et tagada sujuv ostuprotsess ja tarneviisid vastavalt teie ärimudelile.

Veebipoe platvorm

Loome veebipoode WooCommerce’i platvormil, mis on populaarne ja usaldusväärne e-kaubanduse platvorm WordPressi raamistikus.

Tootehaldus

Seadistame veebipoe tootehaldussüsteemi, et saaksite lihtsalt lisada, redigeerida ja hallata oma tooteid, hinnakujundust, laoseisu ja muud olulist teavet.

Muude moodulite lisamine

Seadistame teie veebipoele ka muid mooduleid nagu näiteks push notification saatmise võimalus ja palju muud. Võimaluste kohta uuri lähemalt siit